Warning: Creating default object from empty value in /home/system/domains/vdzanden.lrinternet.nl/public_html/system/class.rss.php on line 84 Warning: Creating default object from empty value in /home/system/domains/vdzanden.lrinternet.nl/public_html/system/class.rss.php on line 84 Warning: Creating default object from empty value in /home/system/domains/vdzanden.lrinternet.nl/public_html/system/class.rss.php on line 84 Warning: Creating default object from empty value in /home/system/domains/vdzanden.lrinternet.nl/public_html/system/class.rss.php on line 84 Create amazement | Inspiration | Interior Group
Restaurant de Klaarbeek

Restaurant de Klaarbeek

Restaurant De Klaarbeek in Klarenbeek was toe aan een complete metamorfose. Wij zijn ingeschakeld om het interieur – van ooit ‘De Nieuwe Zweep’ of ‘De Neut’ – een nieuw en tegelijkertijd geheel eígen gezicht te geven. Met deze renovatie heeft Klarenbeek naar eigen zeggen haar favoriete café restaurant en feestlocatie teruggekregen. Het interieur is voor de Klarenbekers die al bijna een eeuw stamgast waren, onherkenbaar hip en gezellig geworden. 

Het café én het restaurant zijn compleet aangepakt en gemoderniseerd. Met veel hout en leer is het geheel strakker en meer van deze tijd gemaakt. De slogan van het vernieuwde restaurant is: ‘De Klaarbeek, waar alles kan!’.

opdrachtgeverRestaurant De Klaarbeek
fotografieM-Photo
The Art of Creation