Warning: Creating default object from empty value in /home/system/domains/vdzanden.lrinternet.nl/public_html/system/class.rss.php on line 84 Warning: Creating default object from empty value in /home/system/domains/vdzanden.lrinternet.nl/public_html/system/class.rss.php on line 84 Warning: Creating default object from empty value in /home/system/domains/vdzanden.lrinternet.nl/public_html/system/class.rss.php on line 84 Warning: Creating default object from empty value in /home/system/domains/vdzanden.lrinternet.nl/public_html/system/class.rss.php on line 84 Interieurvormgeving | Build | Interior Group
Headerafbeelding
The Art of Creation

create
solutions

De vertaalslag maken van ontwerp naar een uitvoerbaar en betaalbaar plan van deze tijd, dat is onze expertise. Wij noemen dat ‘de designfase verrijken’. Jouw plan is voor ons de basis voor een creatief vervolg in uitvoering. Met belangrijke aspecten in ogenschouw nemende zoals kostenbesparing, onderhoudsgemak, snelle oplevering en beperking van de montagetijd.

Over ons

elk design vertalen naar
een slimme uitvoering

maatwerk interieurbouw in Polen

In Bochnia staat onze fabriek. Dit is de productielocatie waar nog échte meubelmakers het ware ambacht beoefenen van pure, authentieke houtbewerking. Naar de maatstaven van deze tijd en alle technieken die daarbij horen.

Onze medewerkers werken hier iedere dag vol enthousiasme en toewijding aan alle bijzondere opdrachten waarvan geen een hetzelfde is.

Met vaste teams werken we aan de verschillende projecten zodat de juiste expertise ingezet wordt bij elk passende opdracht. We nodigen onze klanten graag uit om tijdens de productie van ‘hun’ meubels een kijkje te komen nemen in de fabriek.

producten en oplossingen voor het interieur

Je zoekt een andere stijl, een nieuw concept. Je wilt bijzondere producten en unieke oplossingen om jouw interieur vorm te geven. Verfijnd, doordacht en efficiënt. Om te laten zien dat je anders bent, eigentijds en uniek zonder in te boeten op kwaliteit en duurzaamheid. Elke vierkante meter telt.

Wij helpen je om een compleet nieuw concept neer te zetten en uit te voeren door met elkaar, samen met de ontwerper, in een vroeg stadium om de tafel te zitten en af te stemmen om, waar mogelijk, in serie te produceren. Wij bedenken slimme en kostenefficiënte productieprocessen en besteden ook veel aandacht aan het logistieke traject. Samen met jou leggen wij de focus op co-creation, waarbij we met elkaar kijken naar materialisatie, detaillering en modulariteit. Kwaliteit en uitstraling staan altijd voorop.

Producten en oplossingen
Project inrichting op voorraad

snel inrichten met meubels en series uit voorraad

Een metamorfose of een ‘goede pimp’ van een interieur kan een welkome oplossing zijn om nieuw elan in te blazen. Hiervoor hoeft geen onnodige kostbare tijd verloren te gaan. Wij realiseren verbouwingen en herinrichtingen al binnen enkele dagen omdat wij meubels en series uit voorraad kunnen leveren. Wij werken met een vast, gespecialiseerd en gecertificeerd team dat alle taken uit handen neemt. Je hebt één aanspreekpunt. Korte lijnen en duidelijkheid, wel zo efficiënt en kwaliteit en succes verzekerd.  

verrijking van de designfase

Samen met de vakmensen in onze fabriek in Polen gaan wij met jouw ontwerp aan de slag. Zo verrijken wij elk plan met een scala aan technische mogelijkheden op het gebied van materiaalgebruik, kleuren en toepasbaarheid volgens de laatste trends. Onze binnenhuisarchitecten maken desgewenst 3-D tekeningen zodat je vooraf duidelijk ziet wat het eindresultaat wordt. Belangrijke aspecten zoals kostenbesparing, onderhoudsgemak, snelle oplevering en beperking van de montagetijd verliezen wij hierbij niet uit het oog.

design support

Maatwerk volgens de LEAN filosofie

Maatwerk volgens de LEAN filosofie

De gehele Interior Group produceert volgens een industrieel business strategie proces. Een manier van werken waarbij alles en iedereen in...
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Interior Group staat maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog in het vaandel. Door gebruik te maken van duurzame producten maar...
Veiligheid, gezondheid en milieu

Veiligheid, gezondheid en milieu

Veilig werken en duurzaamheid staat bij Interior Group hoog op de agenda. Om de veiligheid van onze medewerkers zo goed...
The Art of Creation